KAPSELS VOOR KALENDE MANNEN

Afhankelijk van de zones waar je kaal wordt, zijn er verschillende kapsels die de voorkeur genieten bij een kalende man.

Best advice in life comes from a hairdresser: "head up"!

Er is een breed scala aan kapsels voor mannen in de verschillende stadia van het haarverlies.  Er is niemand beter geplaatst om hierover te praten dan je kapper.  Meer dan 40% van de mannen voor de leeftijd van 35 krijgt te maken met haarverlies.  Het is dus zeker een gespreksonderwerp tussen kappers en hun klanten.  Wees dus niet bang om het te vragen.  Je mogelijks nieuwe haarstijl brengt je misschien op ideeën om de rest van je stijl ook eens te veranderen.  Neem zeker een kijkje op de "focus verleggen" pagina.

Warrig naturel

Valt je haar van nature uit warrig en zit geen enkel haartje op z'n plaats?  Perfect!  Houden zo.  Een nonchalante haardos is perfect voor een man met uitdunnend haar.  Heb je flets, plat haar?  Gebruik dan een pomade die je helpt om de warrige look te bekomen.  De 'out of bed' look is perfect voor beginnend kalende mannen!

Strakke zijkanten, iets langer bovenop

De achterliggende gedachte is dat het haar aan de zijkant dunner is dan het haar bovenop.  Dit kan je doen door het haar aan de zijkant super kort te zetten.  Daardoor komt op een zeer natuurlijke manier de hoofdhuid lichtjes zichtbaar aan de zijkanten.  Dit brengt uitdunnend haar bovenop in balans.

scheiding1.png

Courtesy to: Pixabay

Selim_Çetin.jpeg

Courtesy to: Selim Cetin

Courtesy to: Pixabay

Courtesy to: Mo Alzway

Courtesy to: Bruce Mars

Courtesy to: Pixabay

determination-3516569_960_720.jpg

Courtesy to: Pixabay

Naar achter kammen

Perfect bij gevorderde inhammen. Het achterwaarts kammen van het haar creëert de optische illusie dat de haarlijn op je voorhoofd verder achteruit ligt.  Op die manier worden de inhammen gecompenseerd.

Kort, korter, kortst

Of met ander woorden: millimeteren.  Mannelijk, stoer, fris, net ,...  Met deze snit kan het in principe niet verkeerd lopen.  Heb je koudwatervrees?  Zet je haar keer na keer korter in plaats van onmiddellijk de grote stap te wagen.  Op die manier went ook je omgeving stapsgewijs aan je nieuwe snit.

There is one thing sure about going completely bald: it's neat!

Kaal geschoren hoofd

Eén van de optimistische opvattingen over een kaalgeschoren hoofd is dat geen haar gelijk staat aan geen onderhoud.  Dit is in sommige opzichten waar.  Je zal zeker minder geld en tijd besteden aan het styling, maar tenzij je kan leven met een hoofd vol huidschilfers, moet je toch wat moeite doen.

Courtesy to: Thomas Karolyi